Nabeschouwing Stoke City - Fulham (2-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Stoke City het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Fulham (2-3)

Het Championship duel tussen Stoke City en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-3 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stoke City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Wright-Phillips. Fulham kwam in de 2e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Muniz Rodrigo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette F. Carvalho zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fulham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Baker de 2-2 maakte voor Stoke City. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Fulham dat in de 72e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Reid de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dean Whitestone en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Fulham.

LIVE Stoke City - Fulham 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Stoke City Doelpunt D. Wright-Phillips met assist van J. Tymon Stoke City 1-0
2' Doelpunt Fulham Doelpunt Muniz Rodrigo met assist van H. Reed Fulham 1-1
33' Doelpunt Fulham Doelpunt F. Carvalho met assist van B. Reid Fulham 1-2
39' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Brown Stoke City
51' Wissel Fulham Wissel D. Odoi voor K. Tete Fulham
58' Doelpunt Stoke City Doelpunt L. Baker met assist van J. Tymon Stoke City 2-2
72' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid Fulham 2-3
76' Wissel Fulham Wissel N. Chalobah voor N. Kebano Fulham
79' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Harwood-Bellis Stoke City
79' Wissel Stoke City Wissel T. Ince voor J. Allen Stoke City
79' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor J. Brown Stoke City
85' Wissel Stoke City Wissel J. Philogene-Bidace voor D. Wright-Phillips Stoke City
86' Wissel Fulham Wissel A. Knockaert voor B. Reid Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Fulham
Opstellingen Stoke City - Fulham
De opstellingen van Stoke City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.