Nabeschouwing Stoke City - Hull City (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Stoke City het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Hull City (2-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Vrancic, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Stoke City vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Powell op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stoke City.

LIVE Stoke City - Hull City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Stoke City Doelpunt M. Vrancic met assist van R. Sawyers Stoke City 1-0
58' Doelpunt Stoke City Doelpunt N. Powell Stoke City 2-0
61' Wissel Hull City Wissel G. Moncur voor T. Smith Hull City
61' Wissel Hull City Wissel A. Cannon voor R. Smallwood Hull City
66' Wissel Stoke City Wissel S. Surridge voor M. Vrancic Stoke City
70' Wissel Hull City Wissel R. Longman voor M. Wilks Hull City
71' Wissel Stoke City Wissel A. Doughty voor J. Tymon Stoke City
78' Wissel Stoke City Wissel D. Batth voor H. Souttar Stoke City
87' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Clucas Stoke City
90' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Surridge Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Hull City
Opstellingen Stoke City - Hull City
De opstellingen van Stoke City en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Stoke City - Hull City

Stoke City en Hull City treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stoke City en Hull City in de Championship vond plaats op 7 maart 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stoke City. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Stoke City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Hull City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Stoke City 4
Winst Hull City 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Stoke City op een 5e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 22e plaats.