Nabeschouwing Stoke City - Millwall (2-0) || Championship 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Stoke City het zaterdag 19 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Millwall (2-0)

Het Championship duel tussen Stoke City en Millwall is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 2-0 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Brown, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Saville zorgde ervoor dat Stoke City op 2-0 kwam te staan in de 70e minuut. Een penalty in de 76e minuut was de ideale kans voor Millwall om te scoren. J. Wallace was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Stoke City.

LIVE Stoke City - Millwall 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Brown met assist van L. Baker Stoke City 1-0
56' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Tymon Stoke City
62' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor S. Malone Millwall
62' Wissel Millwall Wissel M. Kieftenbeld voor T. Burey Millwall
65' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Brown Stoke City
70' Wissel Stoke City Wissel J. Thompson voor M. Vrancic Stoke City
70' Eigen doelpunt Stoke City Eigen doelpunt G. Saville Stoke City 2-0
76' Penalty gemist Millwall Penalty gemist J. Wallace Millwall
78' Wissel Millwall Wissel S. Ojo voor M. Bennett Millwall
84' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Thompson Stoke City
85' Gele kaart Millwall Gele kaart voor D. Ballard Millwall
89' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor D. Wright-Phillips Stoke City
95' Wissel Stoke City Wissel S. Fletcher voor J. Maja Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Millwall
Opstellingen Stoke City - Millwall
De opstellingen van Stoke City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Millwall zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.