Nabeschouwing Stoke City - Sheffield United (3-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Stoke City het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Sheffield United (3-1)

Het Championship duel tussen Stoke City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 3-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stoke City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Wilmot. Sheffield United kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Brewster, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette P. Jagielka zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stoke City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Stoke City vergroot nadat L. Delap de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Stoke City.

LIVE Stoke City - Sheffield United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Stoke City Doelpunt B. Wilmot met assist van P. Jagielka Stoke City 1-0
28' Doelpunt Sheffield United Doelpunt R. Brewster met assist van J. McAtee Sheffield United 1-1
49' Doelpunt Stoke City Doelpunt P. Jagielka met assist van L. Baker Stoke City 2-1
58' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor R. Khadra Sheffield United
62' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Fosu Stoke City
66' Wissel Sheffield United Wissel O. Arblaster voor J. McAtee Sheffield United
72' Wissel Stoke City Wissel L. Delap voor D. Gayle Stoke City
75' Wissel Sheffield United Wissel B. Osborn voor K. Gordon Sheffield United
75' Wissel Sheffield United Wissel D. Jebbison voor T. Doyle Sheffield United
75' Wissel Sheffield United Wissel S. Sachdev voor R. Brewster Sheffield United
82' Wissel Stoke City Wissel H. Clarke voor D. Sterling Stoke City
83' Wissel Stoke City Wissel S. Clucas voor W. Smallbone Stoke City
86' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Wilmot Stoke City
91' Doelpunt Stoke City Doelpunt L. Delap met assist van T. Campbell Stoke City 3-1
94' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Campbell Stoke City
95' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor R. Norrington-Davies Sheffield United
96' Wissel Stoke City Wissel J. Thompson voor L. Baker Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Sheffield United
Opstellingen Stoke City - Sheffield United
De opstellingen van Stoke City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.