Nabeschouwing Sunderland - Coventry City (1-1) || Championship 2022/2023

Zondag 31 juli 2022 - 13:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Sunderland het zondag 31 juli 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Coventry City (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Sunderland en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Clarke, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Coventry City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk V. Gyokeres die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sunderland - Coventry City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Clarke met assist van L. Gooch Sunderland 1-0
20' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor G. Hamer Coventry City
51' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Clarke Sunderland
55' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Evans Sunderland
61' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor E. Embleton Sunderland
62' Wissel Coventry City Wissel K. Palmer voor J. Allen Coventry City
73' Wissel Coventry City Wissel F. Tavares voor K. McFadzean Coventry City
73' Wissel Coventry City Wissel F. Dabo voor J. Eccles Coventry City
73' Wissel Coventry City Wissel T. Walker voor M. Godden Coventry City
76' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Ballard Sunderland
79' Wissel Sunderland Wissel P. Roberts voor A. Pritchard Sunderland
84' Doelpunt Coventry City Doelpunt V. Gyokeres met assist van J. Panzo Coventry City 1-1
94' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Coventry City
Opstellingen Sunderland - Coventry City
De opstellingen van Sunderland en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.