Nabeschouwing Swansea City - Barnsley (1-1) || Championship 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Swansea City het vrijdag 15 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Barnsley (1-1)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen Swansea City en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door C. Gomes, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Swansea City kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van O. Ntcham, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Swansea City - Barnsley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Wolfe Barnsley
29' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor R. Palmer Barnsley
54' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Gomes met assist van A. Bassi Barnsley 0-1
57' Wissel Swansea City Wissel O. Ntcham voor J. Fulton Swansea City
64' Doelpunt Swansea City Doelpunt O. Ntcham met assist van C. Christie Swansea City 1-1
65' Wissel Swansea City Wissel R. Manning voor J. Latibeaudiere Swansea City
69' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor R. Palmer Barnsley
74' Wissel Barnsley Wissel C. Woodrow voor M. Wolfe Barnsley
78' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Morris Barnsley
90' Wissel Swansea City Wissel C. Congreve voor J. Paterson Swansea City
92' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor M. Grimes Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Barnsley
Opstellingen Swansea City - Barnsley
De opstellingen van Swansea City en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Swansea City - Barnsley

Swansea City en Barnsley treffen elkaar in de 42e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en Barnsley in de Championship vond plaats op 24 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Swansea City favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Swansea City 7
Winst Barnsley 0
Gelijkspel 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 14e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 22e plaats.