Nabeschouwing Swansea City - Reading (2-3) || Championship 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 16:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt Swansea City het zaterdag 27 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Reading (2-3)

Het Championship duel tussen Swansea City en Reading is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-3 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Swansea City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Paterson. Reading kwam in de 4e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Dele-Bashiru, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette A. Carroll zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Manning de 2-2 maakte voor Swansea City. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Reading dat in de 50e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Drinkwater de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Reading.

LIVE Swansea City - Reading 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Paterson met assist van K. Smith Swansea City 1-0
4' Doelpunt Reading Doelpunt T. Dele-Bashiru met assist van J. Swift Reading 1-1
30' Doelpunt Reading Doelpunt A. Carroll met assist van D. Drinkwater Reading 1-2
49' Doelpunt Swansea City Doelpunt R. Manning Swansea City 2-2
50' Doelpunt Reading Doelpunt D. Drinkwater Reading 2-3
62' Wissel Swansea City Wissel F. Downes voor K. Smith Swansea City
66' Wissel Reading Wissel F. Azeez voor A. Halilovic Reading
74' Gele kaart Reading Gele kaart voor D. Drinkwater Reading
81' Wissel Reading Wissel G. Puscas voor A. Carroll Reading
81' Wissel Swansea City Wissel L. Cullen voor R. Bennett Swansea City
83' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor E. Laird Swansea City
86' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Swift Reading
89' Gele kaart Reading Gele kaart voor G. Puscas Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Reading
Opstellingen Swansea City - Reading
De opstellingen van Swansea City en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.