Nabeschouwing Watford - Norwich City (2-1) || Championship 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 20:45 uur



In de Championship 2022/2023 neemt Watford het zaterdag 15 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Norwich City (2-1)

Het Championship duel tussen Watford en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door I. Louza, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Davis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Norwich City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Sargent. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Norwich City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren England, waardoor Watford dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Watford - Norwich City
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
94
112
Gevaarlijke aanvallen
34
45
Passes
402
463
Overtredingen
10
8
Buitenspel
1
2
Corners
3
12
Wissels
3
6
LIVE Watford - Norwich City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Watford Doelpunt I. Louza met assist van I. Sarr Watford 1-0
31' Doelpunt Watford Doelpunt K. Davis met assist van Y. Asprilla Watford 2-0
43' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
45' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Sargent met assist van K. Dowell Norwich City 2-1
46' Wissel Norwich City Wissel I. Hayden voor L. Gibbs Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel Gabriel Sara voor M. Nunez Norwich City
63' Wissel Watford Wissel Joao Pedro voor Y. Asprilla Watford
73' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor K. Dowell Norwich City
74' Gele kaart Watford Gele kaart voor H. Kamara Watford
82' Wissel Norwich City Wissel T. Cantwell voor M. J. Aarons Norwich City
87' Wissel Watford Wissel E. Kayembe voor K. Davis Watford
91' Wissel Norwich City Wissel A. Ramsey voor A. Omobamidele Norwich City
95' Wissel Watford Wissel S. Kalu voor I. Sarr Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Norwich City
Opstellingen Watford - Norwich City
De opstellingen van Watford en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Slaven Bilić
Formatie 4-3-1-2
Coach Dean Smith
Wissels Norwich City
# Speler Pos.
1 Tim Krul K
6 Ben Gibson V
25 Onel Lázaro Hernández Mayea M
20 Aaron Ramsey M
8 Isaac Hayden M
17 Gabriel Davi Gomes Sara M
14 Todd Cantwell M
Voorbeschouwing Watford - Norwich City

Watford en Norwich City treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Norwich City in de Championship vond plaats op 20 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Watford favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 7
Winst Norwich City 3
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 17e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Watford - Norwich City Opstelling Watford Opstelling Norwich City Live Watford - Norwich City Live Watford - Norwich City kijken Watford - Norwich City kijken Live Watford - Norwich City stream Watford - Norwich City Fox Sports Nabeschouwing Watford - Norwich City Uitslag Watford - Norwich City Statistieken Watford - Norwich City Championship 2022/2023 Watford - Norwich City wedden Watford - Norwich City gokken Watford - Norwich City Unibet