Nabeschouwing West Bromwich Albion - Huddersfield Town (2-2) || Championship 2021/2022

Vrijdag 11 maart 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het vrijdag 11 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Huddersfield Town (2-2)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door D. Ward, waarmee Huddersfield Town met 0-1 de leiding nam. Huddersfield Town vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Ward op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam West Bromwich Albion vervolgens op 1-2. Het was K. Grant die vanaf 11 meter wist te scoren in de 84e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor West Bromwich Albion nadat A. Carroll in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE West Bromwich Albion - Huddersfield Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward Huddersfield Town 0-1
25' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Townsend West Bromwich Albion
69' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Carroll voor D. Furlong West Bromwich Albion
70' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor T. Gardner-Hickman West Bromwich Albion
72' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor M. Clarke West Bromwich Albion
74' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt D. Ward Huddersfield Town 0-2
78' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Colwill voor D. Sinani Huddersfield Town
83' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor S. Thomas Huddersfield Town
84' Penalty West Bromwich Albion Penalty K. Grant West Bromwich Albion 1-2
84' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor K. Bartley West Bromwich Albion
85' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt A. Carroll met assist van S. Ajayi West Bromwich Albion 2-2
90' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Anjorin voor S. Thomas Huddersfield Town
90' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Rhodes voor D. Ward Huddersfield Town
91' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Huddersfield Town
Opstellingen West Bromwich Albion - Huddersfield Town
De opstellingen van West Bromwich Albion en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.