Nabeschouwing West Bromwich Albion - Swansea City (0-2) || Championship 2021/2022

Maandag 28 februari 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het maandag 28 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Swansea City (0-2)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 0-2 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door J. Piroe, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Swansea City vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Christie op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Swansea City.

LIVE West Bromwich Albion - Swansea City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor F. Downes Swansea City
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel D. Furlong voor D. OShea West Bromwich Albion
64' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor B. Cabango Swansea City
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel Q. De Castro voor A. Reach West Bromwich Albion
77' Wissel Swansea City Wissel O. Ntcham voor J. Paterson Swansea City
77' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Grant voor J. Molumby West Bromwich Albion
79' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Piroe met assist van O. Ntcham Swansea City 0-1
83' Wissel Swansea City Wissel K. Smith voor M. Obafemi Swansea City
84' Doelpunt Swansea City Doelpunt C. Christie met assist van H. Wolf Swansea City 0-2
94' Wissel Swansea City Wissel K. Joseph voor J. Piroe Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Swansea City
Opstellingen West Bromwich Albion - Swansea City
De opstellingen van West Bromwich Albion en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Swansea City

West Bromwich Albion en Swansea City treffen elkaar in de 35e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Swansea City in de Championship vond plaats op 20 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is West Bromwich Albion favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Swansea City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst West Bromwich Albion 4
Winst Swansea City 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 13e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 17e plaats.