Nabeschouwing West Bromwich Albion - Watford (1-1) || Championship 2022/2023

Maandag 8 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Championship 2022/2023 neemt West Bromwich Albion het maandag 8 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Watford (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Watford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door I. Sarr, waarmee Watford met 0-1 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Grant, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 73e minuut was de ideale kans voor Watford om te scoren. I. Sarr was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE West Bromwich Albion - Watford 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Watford Doelpunt I. Sarr met assist van C. Cathcart Watford 0-1
45' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Molumby West Bromwich Albion
47' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Grant met assist van G. Diangana West Bromwich Albion 1-1
69' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor D. Furlong West Bromwich Albion
73' Penalty gemist Watford Penalty gemist I. Sarr Watford
74' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Kabasele Watford
77' Wissel Watford Wissel Mario Gaspar voor H. Kamara Watford
78' Wissel West Bromwich Albion Wissel O. Yokuslu voor J. Livermore West Bromwich Albion
83' Wissel Watford Wissel W. Troost-Ekong voor F. Sierralta Watford
83' Wissel Watford Wissel R. Manaj voor E. Dennis Watford
88' Wissel West Bromwich Albion Wissel A. Reach voor G. Diangana West Bromwich Albion
91' Wissel West Bromwich Albion Wissel M. Phillips voor D. Furlong West Bromwich Albion
95' Wissel Watford Wissel D. Gosling voor I. Sarr Watford
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Watford
Opstellingen West Bromwich Albion - Watford
De opstellingen van West Bromwich Albion en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.