Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackburn Rovers (1-0) || Championship 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Championship 2022/2023 neemt Wigan Athletic het dinsdag 11 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackburn Rovers (1-0)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door N. Broadhead, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wigan Athletic dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wigan Athletic uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wigan Athletic - Blackburn Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Naylor Wigan Athletic
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Brittain voor R. Hedges Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor S. Szmodics Blackburn Rovers
53' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor G. Hirst Blackburn Rovers
62' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt N. Broadhead Wigan Athletic 1-0
67' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor N. Broadhead Wigan Athletic
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Wharton voor D. Ayala Blackburn Rovers
79' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. McClean Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Magennis voor C. Wyke Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel A. Fletcher voor W. Keane Wigan Athletic
83' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Dack voor L. Travis Blackburn Rovers
87' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Brereton Diaz Blackburn Rovers
93' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Bennett voor J. McClean Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Blackburn Rovers
Opstellingen Wigan Athletic - Blackburn Rovers
De opstellingen van Wigan Athletic en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.