Nabeschouwing Wigan Athletic - Hull City (1-4) || Championship 2022/2023

Maandag 2 januari 2023 - 16:00 uur



In de Championship 2022/2023 neemt Wigan Athletic het maandag 2 januari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Hull City (1-4)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-4 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Wigan Athletic - Hull City
Goals
1
4
LIVE Wigan Athletic - Hull City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Hull City
Opstellingen Wigan Athletic - Hull City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wigan Athletic - Hull City

Wigan Athletic en Hull City treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Hull City in de Championship vond plaats op 5 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wigan Athletic als Hull City wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wigan Athletic 2
Winst Hull City 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 24e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wigan Athletic - Hull City Opstelling Wigan Athletic Opstelling Hull City Live Wigan Athletic - Hull City Live Wigan Athletic - Hull City kijken Wigan Athletic - Hull City kijken Live Wigan Athletic - Hull City stream Wigan Athletic - Hull City Fox Sports Nabeschouwing Wigan Athletic - Hull City Uitslag Wigan Athletic - Hull City Statistieken Wigan Athletic - Hull City Championship 2022/2023 Wigan Athletic - Hull City wedden Wigan Athletic - Hull City gokken Wigan Athletic - Hull City Unibet