Nabeschouwing Blackburn Rovers - Huddersfield Town (1-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Huddersfield Town (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Adam Wharton, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Huddersfield Town kwam na 23 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Michał Helik, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Blackburn Rovers - Huddersfield Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt Adam Wharton Blackburn Rovers 1-0
18' Wissel Blackburn Rovers Wissel Scott Wharton voor Hayden Carter Blackburn Rovers
23' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Michał Helik met assist van Sorba Thomas Huddersfield Town 1-1
39' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor Sondre Tronstad Blackburn Rovers
58' Wissel Huddersfield Town Wissel Bojan Radulović voor Josh Koroma Huddersfield Town
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel Arnór Sigurdsson voor Ben Chrisene Blackburn Rovers
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel Joe Rankin-Costello voor Harry Pickering Blackburn Rovers
65' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
67' Wissel Huddersfield Town Wissel David Kasumu voor Alex Matos Huddersfield Town
70' Wissel Blackburn Rovers Wissel Andrew Moran voor Jake Garrett Blackburn Rovers
70' Wissel Blackburn Rovers Wissel Semir Telalović voor Sam Gallagher Blackburn Rovers
91' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Bojan Radulović Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Huddersfield Town
Opstellingen Blackburn Rovers - Huddersfield Town
De opstellingen van Blackburn Rovers en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.