Nabeschouwing Blackburn Rovers - Hull City (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Hull City (1-2)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Blackburn Rovers - Hull City
Goals
1
2
LIVE Blackburn Rovers - Hull City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Hull City
Opstellingen Blackburn Rovers - Hull City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Hull City

Blackburn Rovers en Hull City treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Hull City in de Championship vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Hull City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackburn Rovers 7
Winst Hull City 3
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 6e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Blackburn Rovers - Hull City Opstelling Blackburn Rovers Opstelling Hull City Live Blackburn Rovers - Hull City Live Blackburn Rovers - Hull City kijken Blackburn Rovers - Hull City kijken Live Blackburn Rovers - Hull City stream Blackburn Rovers - Hull City Fox Sports Nabeschouwing Blackburn Rovers - Hull City Uitslag Blackburn Rovers - Hull City Statistieken Blackburn Rovers - Hull City Championship 2023/2024 Blackburn Rovers - Hull City wedden Blackburn Rovers - Hull City gokken Blackburn Rovers - Hull City Unibet