Nabeschouwing Bristol City - Sunderland (1-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Bristol City het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Sunderland (1-0)

Het Championship duel tussen Bristol City en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. Tommy Conway maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Bristol City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Bristol City.

LIVE Bristol City - Sunderland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Tommy Conway Bristol City
20' Penalty Bristol City Penalty Tommy Conway Bristol City 1-0
35' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Robert Dickie Bristol City
63' Wissel Sunderland Wissel Jobe Bellingham voor Abdoullah Ba Sunderland
69' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Jobe Bellingham Sunderland
69' Wissel Bristol City Wissel Andreas Weimann voor Anis Mehmeti Bristol City
69' Wissel Bristol City Wissel Joe Williams voor Matty James Bristol City
70' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Joe Williams Bristol City
76' Wissel Bristol City Wissel Harry Cornick voor Tommy Conway Bristol City
81' Wissel Sunderland Wissel Adil Aouchiche voor Alex Pritchard Sunderland
81' Wissel Bristol City Wissel Sam Bell voor Mark Sykes Bristol City
81' Wissel Sunderland Wissel Bradley Dack voor Pierre Ekwah Sunderland
85' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Patrick Roberts Sunderland
88' Wissel Sunderland Wissel Eliezer Mayenda voor Niall Huggins Sunderland
94' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor Daniel Ballard Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Sunderland
Opstellingen Bristol City - Sunderland
De opstellingen van Bristol City en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Sunderland

Bristol City en Sunderland treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Sunderland in de Championship vond plaats op 18 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bristol City als Sunderland wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Bristol City 1
Winst Sunderland 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 15e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 6e plaats.