Nabeschouwing Cardiff City - Bristol City (2-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Cardiff City het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Bristol City (2-0)

Het Championship duel tussen Cardiff City en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Perry Ng, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Cardiff City opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Rubin Colwill die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Cardiff City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Cardiff City.

LIVE Cardiff City - Bristol City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Robert Dickie Bristol City
33' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Perry Ng met assist van Joe Ralls Cardiff City 1-0
45' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Anis Mehmeti Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel Tommy Conway voor Sam Bell Bristol City
54' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Yakou Méïté Cardiff City
57' Wissel Cardiff City Wissel Rubin Colwill voor Callum Robinson Cardiff City
57' Wissel Cardiff City Wissel Ryan Wintle voor Joe Ralls Cardiff City
67' Wissel Bristol City Wissel Ephrahim Yeboah voor Anis Mehmeti Bristol City
72' Wissel Cardiff City Wissel Ollie Tanner voor Josh Bowler Cardiff City
73' Wissel Cardiff City Wissel Ike Ugbo voor Yakou Méïté Cardiff City
73' Wissel Bristol City Wissel Jamie Knight-Lebel voor Joseph James Bristol City
91' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Rubin Colwill met assist van Jamilu Collins Cardiff City 2-0
93' Wissel Cardiff City Wissel Mahlon Romeo voor Perry Ng Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Bristol City
Opstellingen Cardiff City - Bristol City
De opstellingen van Cardiff City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cardiff City - Bristol City

Cardiff City en Bristol City treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Bristol City in de Championship vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Cardiff City favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cardiff City 14
Winst Bristol City 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 7e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 12e plaats.