Nabeschouwing Coventry City - Preston North End (0-3) || Championship 2023/2024

Vrijdag 23 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Coventry City het vrijdag 23 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in The Coventry Building Society Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Preston North End (0-3)

Het Championship duel tussen Coventry City en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-3 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Preston North End kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Emil Riis. Preston North End vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Will Keane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Bobby Thomas zorgde ervoor dat Preston North End in de 38e minuut op 0-3 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Davies, waardoor Preston North End dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Coventry City - Preston North End 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Preston North End Doelpunt Emil Riis met assist van Alan Browne Preston North End 0-1
20' Doelpunt Preston North End Doelpunt Will Keane met assist van Emil Riis Preston North End 0-2
31' Wissel Coventry City Wissel Kasey Palmer voor Tatsuhiro Sakamoto Coventry City
38' Eigen doelpunt Preston North End Eigen doelpunt Bobby Thomas Preston North End 0-3
43' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Ben Whiteman Preston North End
46' Wissel Coventry City Wissel Jake Bidwell voor Jay Dasilva Coventry City
54' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Jordan Storey Preston North End
71' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Bobby Thomas Coventry City
73' Wissel Coventry City Wissel Matt Godden voor Haji Wright Coventry City
73' Wissel Coventry City Wissel Victor Torp voor Callum OHare Coventry City
74' Wissel Preston North End Wissel Greg Cunningham voor Liam Millar Preston North End
74' Wissel Preston North End Wissel Milutin Osmajić voor Emil Riis Preston North End
84' Wissel Coventry City Wissel Liam Kelly voor Josh Eccles Coventry City
88' Wissel Preston North End Wissel Ryan Ledson voor Mads Frokjaer-Jensen Preston North End
88' Wissel Preston North End Wissel Ben Woodburn voor Will Keane Preston North End
90' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Ben Woodburn Preston North End
94' Wissel Preston North End Wissel Josh Seary voor Alan Browne Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Preston North End
Opstellingen Coventry City - Preston North End
De opstellingen van Coventry City en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.