Nabeschouwing Huddersfield Town - Leicester City (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Huddersfield Town het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Leicester City (0-1)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Huddersfield Town - Leicester City
LIVE Huddersfield Town - Leicester City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Leicester City
Opstellingen Huddersfield Town - Leicester City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Huddersfield Town - Leicester City

Huddersfield Town en Leicester City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Leicester City in de Championship vond plaats op 26 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 4 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Huddersfield Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Huddersfield Town 0
Winst Leicester City 4
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 21e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Huddersfield Town - Leicester City Opstelling Huddersfield Town Opstelling Leicester City Live Huddersfield Town - Leicester City Live Huddersfield Town - Leicester City kijken Huddersfield Town - Leicester City kijken Live Huddersfield Town - Leicester City stream Huddersfield Town - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Huddersfield Town - Leicester City Uitslag Huddersfield Town - Leicester City Statistieken Huddersfield Town - Leicester City Championship 2023/2024 Huddersfield Town - Leicester City wedden Huddersfield Town - Leicester City gokken Huddersfield Town - Leicester City Unibet