Nabeschouwing Hull City - Ipswich Town (3-3) || Championship 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Hull City het zaterdag 27 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Ipswich Town (3-3)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Hull City en Ipswich Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door George Hirst , waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Hull City kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ozan Tufan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Omari Hutchinson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Liam Delap de 2-2 maakte voor Hull City. Ipswich Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 67 minuten op voorsprong na een goal van Omari Hutchinson: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Hull City. In de 87e minuut was het N. Ohio die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andrew Kitchen bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Hull City - Ipswich Town 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt George Hirst  Ipswich Town 0-1
36' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Axel Tuanzebe Ipswich Town
40' Doelpunt Hull City Doelpunt Ozan Tufan met assist van Jean Michaël Seri Hull City 1-1
45' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Wes Burns Ipswich Town
47' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Omari Hutchinson met assist van Luke Woolfenden Ipswich Town 1-2
49' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Fábio Carvalho Hull City
46' Wissel Hull City Wissel Liam Delap voor T. Morton Hull City
54' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Massimo Luongo Ipswich Town
56' Doelpunt Hull City Doelpunt Liam Delap met assist van Fábio Carvalho Hull City 2-2
62' Wissel Ipswich Town Wissel Kieffer Moore voor George Hirst  Ipswich Town
62' Wissel Ipswich Town Wissel Jeremy Sarmiento voor Wes Burns Ipswich Town
67' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Omari Hutchinson met assist van Leif Davis Ipswich Town 2-3
74' Wissel Hull City Wissel N. Ohio voor Abdülkadir Ömür Hull City
76' Wissel Ipswich Town Wissel Jack Taylor voor Massimo Luongo Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel Lewis Travis voor Conor Chaplin Ipswich Town
81' Wissel Hull City Wissel Ryan Giles voor Regan Slater Hull City
82' Wissel Ipswich Town Wissel Harry Clarke voor Leif Davis Ipswich Town
87' Doelpunt Hull City Doelpunt N. Ohio Hull City 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Ipswich Town
Opstellingen Hull City - Ipswich Town
De opstellingen van Hull City en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.