Nabeschouwing Hull City - Leicester City (2-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Hull City het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Leicester City (2-2)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Hull City en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Fabio Carvalho van Hull City via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 16 minuten was het Fabio Carvalho die Hull City op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Leicester City vervolgens op 1-1. Het was Jamie Vardy die vanaf 11 meter wist te scoren in de 31e minuut.

In de 60e minuut was het Hull City dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Anass Zaroury. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Jamie Vardy van Leicester City de 2-2 maakte in de 62e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hull City - Leicester City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty gemist Hull City Penalty gemist Fabio Carvalho Fabio Carvalho Hull City
16' Doelpunt Hull City Doelpunt Fabio Carvalho Hull City 1-0
25' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Jamie Vardy Leicester City
31' Penalty Leicester City Penalty Jamie Vardy Leicester City 1-1
38' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Jacob Greaves Hull City
47' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Wout Faes Leicester City
46' Wissel Leicester City Wissel Wilfred Ndidi voor Yunus Akgün Leicester City
60' Doelpunt Hull City Doelpunt Anass Zaroury met assist van Jean Michaël Seri Hull City 2-1
62' Doelpunt Leicester City Doelpunt Jamie Vardy met assist van Abdul Fatawu Issahaku Leicester City 2-2
70' Gele kaart Hull City Gele kaart voor Jean Michaël Seri Hull City
86' Wissel Leicester City Wissel Patson Daka voor Jamie Vardy Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Leicester City
Opstellingen Hull City - Leicester City
De opstellingen van Hull City en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.