Nabeschouwing Ipswich Town - Sheffield Wednesday (6-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Ipswich Town het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Sheffield Wednesday (6-0)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Leigh Doughty geëindigd in een 6-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Omari Giraud-Hutchinson, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cameron Burgess op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee Nathan Broadhead zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ipswich Town geen gas terug, waardoor in de 49e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Omari Giraud-Hutchinson. De 5-0 voor Ipswich Town volgde even later in de 80e minuut nadat Ali Al-Hamadi namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van Ipswich Town speler Ali Al-Hamadi, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Leigh Doughty bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Ipswich Town, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Ipswich Town - Sheffield Wednesday 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Omari Giraud-Hutchinson met assist van Wes Burns Ipswich Town 1-0
32' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Michael Ihiekwe Sheffield Wednesday
34' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Omari Giraud-Hutchinson Ipswich Town
37' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Cameron Burgess Ipswich Town 2-0
38' Wissel Ipswich Town Wissel Kayden Jackson voor Wes Burns Ipswich Town
46' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Nathan Broadhead met assist van Kayden Jackson Ipswich Town 3-0
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Momo Diaby voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Pol Valentín voor Djeidi Gassama Sheffield Wednesday
49' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Omari Giraud-Hutchinson met assist van Nathan Broadhead Ipswich Town 4-0
53' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Mallik Wilks voor Ian Carlo Poveda Sheffield Wednesday
65' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
72' Wissel Ipswich Town Wissel Jeremy Sarmiento voor Nathan Broadhead Ipswich Town
72' Wissel Ipswich Town Wissel Ali Al-Hamadi voor Kieffer Moore Ipswich Town
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Akin Famewo voor Dominic Iorfa Sheffield Wednesday
80' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Ali Al-Hamadi Ipswich Town 5-0
85' Wissel Ipswich Town Wissel Jack Taylor voor Sam Morsy Ipswich Town
85' Wissel Ipswich Town Wissel Lewis Travis voor Massimo Luongo Ipswich Town
86' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
90' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Ali Al-Hamadi met assist van Omari Giraud-Hutchinson Ipswich Town 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Sheffield Wednesday
Opstellingen Ipswich Town - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Ipswich Town en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.