Nabeschouwing Ipswich Town - West Bromwich Albion (2-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Ipswich Town het zaterdag 10 februari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - West Bromwich Albion (2-2)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Ipswich Town en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Tom Fellows, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Nathan Broadhead, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette John Swift zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee West Bromwich Albion de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ipswich Town nadat Omari Giraud-Hutchinson in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ipswich Town - West Bromwich Albion 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Tom Fellows met assist van Andreas Weimann West Bromwich Albion 0-1
30' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Sam Morsy Ipswich Town
47' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Darnell Furlong West Bromwich Albion
46' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Nathan Broadhead met assist van George Edmundson Ipswich Town 1-1
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel Nathaniel Chalobah voor Kyle Bartley West Bromwich Albion
49' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Harry Clarke Ipswich Town
56' Wissel West Bromwich Albion Wissel Daryl Dike voor Brandon Thomas-Asante West Bromwich Albion
56' Wissel West Bromwich Albion Wissel Mikey Johnston voor Tom Fellows West Bromwich Albion
56' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Andreas Weimann West Bromwich Albion
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel John Swift voor Daryl Dike West Bromwich Albion
66' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Nathaniel Chalobah West Bromwich Albion
74' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Conor Chaplin Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel Omari Giraud-Hutchinson voor Wes Burns Ipswich Town
76' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt John Swift met assist van Alex Mowatt West Bromwich Albion 1-2
83' Wissel Ipswich Town Wissel Ali Al-Hamadi voor Massimo Luongo Ipswich Town
83' Wissel West Bromwich Albion Wissel Pipa voor Andreas Weimann West Bromwich Albion
83' Wissel Ipswich Town Wissel Jeremy Sarmiento voor Nathan Broadhead Ipswich Town
93' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Omari Giraud-Hutchinson Ipswich Town 2-2
93' Wissel Ipswich Town Wissel Cameron Humphreys voor Leif Davis Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - West Bromwich Albion
Opstellingen Ipswich Town - West Bromwich Albion
De opstellingen van Ipswich Town en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.