Nabeschouwing Leicester City - Middlesbrough (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Leicester City het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Middlesbrough (1-2)

Het Championship duel tussen Leicester City en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Finn Azaz, waarmee Middlesbrough met 0-1 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Sam Silvera op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Leicester City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Jamie Vardy. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Leicester City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Middlesbrough dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leicester City - Middlesbrough 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Matthew Clarke Middlesbrough
24' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Finn Azaz met assist van Lewis OBrien Middlesbrough 0-1
37' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Sam Silvera met assist van Riley McGree Middlesbrough 0-2
46' Wissel Leicester City Wissel Thomas Cannon voor Stephy Mavididi Leicester City
58' Wissel Leicester City Wissel Yunus Akgün voor Abdul Fatawu Issahaku Leicester City
59' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Tom Glover Middlesbrough
60' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Wout Faes Leicester City
63' Wissel Leicester City Wissel Kasey McAteer voor Kiernan Dewsbury-Hall Leicester City
63' Wissel Leicester City Wissel Jamie Vardy voor Patson Daka Leicester City
68' Wissel Middlesbrough Wissel Sam Greenwood voor Finn Azaz Middlesbrough
73' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Riley McGree Middlesbrough
78' Wissel Middlesbrough Wissel Marcus Forss voor Sam Silvera Middlesbrough
81' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Luke Ayling Middlesbrough
85' Doelpunt Leicester City Doelpunt Jamie Vardy met assist van Thomas Cannon Leicester City 1-2
89' Wissel Middlesbrough Wissel Marc Albrighton voor Dennis Praet Middlesbrough
90' Wissel Leicester City Wissel Anfernee Dijksteel voor Riley McGree Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Middlesbrough
Opstellingen Leicester City - Middlesbrough
De opstellingen van Leicester City en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.