Nabeschouwing Leicester City - Sheffield Wednesday (2-0) || Championship 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Leicester City het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Sheffield Wednesday (2-0)

Het Championship duel tussen Leicester City en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 2-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Leicester City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Abdul Fatawu Issahaku. Leicester City vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jamie Vardy op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Leicester City.

LIVE Leicester City - Sheffield Wednesday 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Leicester City Doelpunt Abdul Fatawu Issahaku met assist van Kiernan Dewsbury-Hall Leicester City 1-0
6' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Michael Ihiekwe Sheffield Wednesday
36' Doelpunt Leicester City Doelpunt Jamie Vardy met assist van Kiernan Dewsbury-Hall Leicester City 2-0
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Liam Palmer voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
56' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Anthony Musaba voor Djeidi Gassama Sheffield Wednesday
64' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
66' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Michael Smith voor Bailey-Tye Cadamarteri Sheffield Wednesday
66' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Mallik Wilks voor Ian Carlo Poveda Sheffield Wednesday
71' Wissel Leicester City Wissel Kasey McAteer voor Abdul Fatawu Issahaku Leicester City
76' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Harry Winks Leicester City
81' Wissel Leicester City Wissel Thomas Cannon voor Jamie Vardy Leicester City
81' Wissel Leicester City Wissel Hamza Choudhury voor Dennis Praet Leicester City
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bambo Diaby voor DiShon Bernard Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Sheffield Wednesday
Opstellingen Leicester City - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Leicester City en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.