Nabeschouwing Middlesbrough - Ipswich Town (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 9 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Ipswich Town (0-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Conor Chaplin, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Omari Giraud-Hutchinson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ipswich Town.

LIVE Middlesbrough - Ipswich Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Conor Chaplin Ipswich Town 0-1
51' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Matt Crooks Middlesbrough
62' Wissel Ipswich Town Wissel Omari Giraud-Hutchinson voor Nathan Broadhead Ipswich Town
63' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Luke Woolfenden Ipswich Town
67' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt Omari Giraud-Hutchinson met assist van Conor Chaplin Ipswich Town 0-2
70' Wissel Middlesbrough Wissel Sam Silvera voor Sam Greenwood Middlesbrough
76' Wissel Ipswich Town Wissel Kayden Jackson voor Wes Burns Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel Marcus Harness voor Conor Chaplin Ipswich Town
78' Wissel Middlesbrough Wissel Alex Bangura voor Lukas Engel Middlesbrough
86' Wissel Ipswich Town Wissel Dominic Ball voor Jack Taylor Ipswich Town
87' Wissel Ipswich Town Wissel Freddie Ladapo voor George Hirst Ipswich Town
95' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Sam Morsy Ipswich Town
90' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Dominic Ball Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Ipswich Town
Opstellingen Middlesbrough - Ipswich Town
De opstellingen van Middlesbrough en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Ipswich Town

Middlesbrough en Ipswich Town treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 29 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 8
Winst Ipswich Town 4
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 12e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 2e plaats.