Nabeschouwing Middlesbrough - Swansea City (2-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Middlesbrough het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Swansea City (2-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 2-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Emmanuel Latte Lath, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Emmanuel Latte Lath op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Middlesbrough.

LIVE Middlesbrough - Swansea City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Wissel Swansea City Wissel Azeem Abdulai voor Josh Tymon Swansea City
46' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Emmanuel Latte Lath Middlesbrough 1-0
65' Wissel Swansea City Wissel Liam Walsh voor Jamie Paterson Swansea City
65' Wissel Swansea City Wissel Oliver Cooper voor Jerry Yates Swansea City
65' Wissel Swansea City Wissel Liam Cullen voor Jay Fulton Swansea City
78' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Oliver Cooper Swansea City
78' Wissel Swansea City Wissel A. Govea voor Ronald Swansea City
79' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt Emmanuel Latte Lath met assist van Finn Azaz Middlesbrough 2-0
81' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Luke Ayling Middlesbrough
82' Wissel Middlesbrough Wissel Sam Silvera voor Emmanuel Latte Lath Middlesbrough
82' Wissel Middlesbrough Wissel A. Dijksteel voor Finn Azaz Middlesbrough
82' Wissel Middlesbrough Wissel S. Finch voor I. Jones Middlesbrough
84' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Dan Barlaser Middlesbrough
86' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Liam Cullen Swansea City
87' Wissel Middlesbrough Wissel A. Gilbert voor Sam Greenwood Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Swansea City
Opstellingen Middlesbrough - Swansea City
De opstellingen van Middlesbrough en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.