Nabeschouwing Norwich City - Bristol City (1-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het zaterdag 20 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Bristol City (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Norwich City en Bristol City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Haydon Roberts, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Borja Sainz, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Norwich City - Bristol City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt Bristol City Doelpunt Haydon Roberts met assist van T. Conway Bristol City 0-1
56' Wissel Norwich City Wissel J. Rowe voor M. Núñez Norwich City
58' Doelpunt Norwich City Doelpunt Borja Sainz met assist van Josh Sargent Norwich City 1-1
67' Wissel Bristol City Wissel Anis Mehmeti voor Mark Sykes Bristol City
81' Wissel Bristol City Wissel Harry Cornick voor Scott Twine Bristol City
81' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor Borja Sainz Norwich City
81' Wissel Bristol City Wissel Nahki Wells voor T. Conway Bristol City
85' Wissel Norwich City Wissel J. Sørensen voor Ashley Barnes Norwich City
85' Wissel Bristol City Wissel Taylor Gardner-Hickman voor Ross McCrorie Bristol City
92' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Joe Williams Bristol City
95' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor Anis Mehmeti Bristol City
94' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Bristol City
Opstellingen Norwich City - Bristol City
De opstellingen van Norwich City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Bristol City

Norwich City en Bristol City treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Bristol City in de Championship vond plaats op 3 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Norwich City favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Norwich City 9
Winst Bristol City 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 6e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 12e plaats.