Nabeschouwing Norwich City - Southampton (1-1) || Championship 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Southampton (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Norwich City en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Adam Armstrong, waarmee Southampton met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Josh Sargent, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Norwich City - Southampton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Jack Stacey Norwich City
27' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Sam McCallum Norwich City
27' Wissel Southampton Wissel Ryan Fraser voor Samuel Edozie Southampton
46' Wissel Southampton Wissel Ché Adams voor Jan Bednarek Southampton
54' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Gabriel Sara Norwich City
66' Wissel Norwich City Wissel Josh Sargent voor Ui-jo Hwang Norwich City
70' Doelpunt Southampton Doelpunt Adam Armstrong Southampton 0-1
74' Wissel Norwich City Wissel Adam Idah voor Grant Hanley Norwich City
78' Doelpunt Norwich City Doelpunt Josh Sargent met assist van Jonathan Rowe Norwich City 1-1
84' Wissel Norwich City Wissel Will Smallbone voor Joe Aribo Norwich City
84' Wissel Southampton Wissel Shea Charles voor Flynn Downes Southampton
84' Wissel Southampton Wissel Onel Hernández voor Borja Sainz Southampton
87' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Onel Hernández Norwich City
90' Wissel Southampton Wissel Carlos Alcaraz voor Stuart Armstrong Southampton
95' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Kenny McLean Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Southampton
Opstellingen Norwich City - Southampton
De opstellingen van Norwich City en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.