Nabeschouwing Norwich City - Watford (4-2) || Championship 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Norwich City het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Watford (4-2)

Het Championship duel tussen Norwich City en Watford is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 4-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Ashley Barnes, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Norwich City vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Sargent op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 28e minuut was de ideale kans voor Norwich City om te scoren. Josh Sargent was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 42e minuut was het Watford dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Mileta Rajovic. Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Yaser Asprilla de 2-2 maakte namens Watford. Norwich City kwam op voorsprong nadat Gabriel Sara de 3-2 wist te maken na 77 minuten. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 82e minuut was het Norwich City dat via Christian Fassnacht de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stuart Attwell en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Norwich City.

LIVE Norwich City - Watford 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Ashley Barnes Norwich City
20' Doelpunt Norwich City Doelpunt Ashley Barnes met assist van Onel Hernández Norwich City 1-0
28' Doelpunt Norwich City Doelpunt Josh Sargent Norwich City 2-0
28' Penalty gemist Norwich City Penalty gemist Josh Sargent Josh Sargent Norwich City
30' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Josh Sargent Norwich City
42' Doelpunt Watford Doelpunt Mileta Rajovic met assist van Ken Sema Watford 2-1
46' Gele kaart Watford Gele kaart voor Matheus Martins Watford
55' Wissel Norwich City Wissel Christian Fassnacht voor Onel Hernández Norwich City
56' Wissel Norwich City Wissel Marcelino Núñez voor Josh Sargent Norwich City
61' Wissel Watford Wissel Yaser Asprilla voor Ken Sema Watford
61' Wissel Watford Wissel Emmanuel Dennis voor Matheus Martins Watford
71' Doelpunt Watford Doelpunt Yaser Asprilla met assist van Giorgi Chakvetadze Watford 2-2
72' Wissel Watford Wissel Edo Kayembe voor Giorgi Chakvetadze Watford
77' Doelpunt Norwich City Doelpunt Gabriel Sara met assist van Ashley Barnes Norwich City 3-2
79' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ryan Porteous Watford
80' Wissel Norwich City Wissel Liam Gibbs voor Borja Sainz Norwich City
80' Wissel Norwich City Wissel Sydney van Hooijdonk voor Ashley Barnes Norwich City
82' Doelpunt Norwich City Doelpunt Christian Fassnacht met assist van Jack Stacey Norwich City 4-2
83' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Jake Livermore Watford
83' Wissel Watford Wissel Ryan Andrews voor Tom Dele-Bashiru Watford
88' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Liam Gibbs Norwich City
94' Wissel Norwich City Wissel Danny Batth voor Gabriel Sara Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Watford
Opstellingen Norwich City - Watford
De opstellingen van Norwich City en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach David Wagner
Voorbeschouwing Norwich City - Watford

Norwich City en Watford treffen elkaar in de 32e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Watford in de Championship vond plaats op 28 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Watford favoriet. 10 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Norwich City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 3
Winst Watford 10
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 9e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 11e plaats.