Nabeschouwing Plymouth Argyle - Coventry City (2-2) || Championship 2023/2024

Woensdag 14 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het woensdag 14 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Coventry City (2-2)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Plymouth Argyle en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Morgan Whittaker, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Coventry City kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ellis Simms, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Mickel Miller zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Plymouth Argyle de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Coventry City nadat Liam Kitching in de 96e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Plymouth Argyle - Coventry City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Randell Plymouth Argyle
54' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Morgan Whittaker met assist van Adam Randell Plymouth Argyle 1-0
61' Wissel Plymouth Argyle Wissel Bali Mumba voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
61' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mickel Miller voor Lino Sousa Plymouth Argyle
62' Wissel Coventry City Wissel Haji Wright voor Jake Bidwell Coventry City
62' Wissel Coventry City Wissel Tatsuhiro Sakamoto voor Matt Godden Coventry City
63' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Ellis Simms Coventry City
65' Doelpunt Coventry City Doelpunt Ellis Simms Coventry City 1-1
68' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Mickel Miller met assist van Alfie Devine Plymouth Argyle 2-1
75' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Joel Latibeaudiere Coventry City
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Julio Pleguezuelo voor Ashley Phillips Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
78' Wissel Coventry City Wissel Josh Eccles voor Joel Latibeaudiere Coventry City
84' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Bobby Thomas Coventry City
89' Wissel Plymouth Argyle Wissel Jordan Houghton voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
96' Doelpunt Coventry City Doelpunt Liam Kitching Coventry City 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Coventry City
Opstellingen Plymouth Argyle - Coventry City
De opstellingen van Plymouth Argyle en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Coventry City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.