Nabeschouwing Plymouth Argyle - Leeds United (0-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 17 februari 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Leeds United (0-2)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 0-2 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Wilfried Gnonto, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Leeds United vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Georginio Rutter op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Leeds United.

LIVE Plymouth Argyle - Leeds United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Leeds United Doelpunt Wilfried Gnonto met assist van Georginio Rutter Leeds United 0-1
38' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Randell Plymouth Argyle
53' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Lewis Gibson Plymouth Argyle
60' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ryan Hardie voor Ben Waine Plymouth Argyle
72' Doelpunt Leeds United Doelpunt Georginio Rutter met assist van Joël Piroe Leeds United 0-2
76' Wissel Leeds United Wissel Daniel James voor Wilfried Gnonto Leeds United
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel Brendan Galloway voor Lewis Gibson Plymouth Argyle
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel Lino Sousa voor Mickel Miller Plymouth Argyle
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel Bali Mumba voor Matthew Sorinola Plymouth Argyle
83' Wissel Leeds United Wissel Connor Roberts voor Crysencio Summerville Leeds United
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Jordan Houghton Plymouth Argyle
88' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Joe Rodon Leeds United
92' Wissel Leeds United Wissel Joe Gelhardt voor Joël Piroe Leeds United
92' Wissel Leeds United Wissel Mateo Joseph voor Georginio Rutter Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Leeds United
Opstellingen Plymouth Argyle - Leeds United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.