Nabeschouwing Plymouth Argyle - Leicester City (1-0) || Championship 2023/2024

Vrijdag 12 april 2024 - 21:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het vrijdag 12 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Leicester City (1-0)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Mustapha Bundu, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Leicester City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt Mustapha Bundu met assist van Adam Forshaw Plymouth Argyle 1-0
30' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Mickel Miller Plymouth Argyle
34' Wissel Plymouth Argyle Wissel Joe Edwards  voor Mickel Miller Plymouth Argyle
41' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
49' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Wilfred Ndidi Leicester City
49' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
50' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Morgan Whittaker Plymouth Argyle
54' Wissel Leicester City Wissel Dennis Praet voor Wilfred Ndidi Leicester City
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel Lewis Gibson voor Mustapha Bundu Plymouth Argyle
67' Wissel Leicester City Wissel Jamie Vardy  voor P. Daka Leicester City
69' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Jannik Vestergaard Leicester City
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel Jordan Houghton voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
71' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Ryan Hardie Plymouth Argyle
91' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Ben Waine Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Leicester City
Opstellingen Plymouth Argyle - Leicester City
De opstellingen van Plymouth Argyle en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.