Nabeschouwing Plymouth Argyle - Preston North End (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Preston North End (0-1)

Het Championship duel tussen Plymouth Argyle en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Liam Millar, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Preston North End.

LIVE Plymouth Argyle - Preston North End 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Preston North End Wissel Liam Millar voor Milutin Osmajić Preston North End
17' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Will Keane Preston North End
19' Wissel Preston North End Wissel Layton Stewart voor Brad Potts Preston North End
41' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Mickel Miller Plymouth Argyle
43' Doelpunt Preston North End Doelpunt Liam Millar met assist van Will Keane Preston North End 0-1
53' Wissel Plymouth Argyle Wissel Lino Sousa voor Mickel Miller Plymouth Argyle
61' Wissel Plymouth Argyle Wissel Alfie Devine voor Julio Pleguezuelo Plymouth Argyle
63' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Lino Sousa Plymouth Argyle
75' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Ali McCann Preston North End
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel Ben Waine voor Adam Randell Plymouth Argyle
88' Wissel Preston North End Wissel Greg Cunningham voor Robbie Brady Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Preston North End
Opstellingen Plymouth Argyle - Preston North End
De opstellingen van Plymouth Argyle en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Preston North End

Plymouth Argyle en Preston North End treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Busby en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Preston North End in de Championship vond plaats op 16 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Preston North End favoriet. 4 keer wist de ploeg van Plymouth Argyle te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Plymouth Argyle. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 2
Winst Preston North End 4
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 17e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 10e plaats.