Nabeschouwing Rotherham United - West Bromwich Albion (0-2) || Championship 2023/2024

Dinsdag 12 december 2023 - 20:45 uurIn de Championship 2023/2024 neemt Rotherham United het dinsdag 12 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - West Bromwich Albion (0-2)

Het Championship duel tussen Rotherham United en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 0-2 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Grady Diangana, waarmee West Bromwich Albion met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist West Bromwich Albion opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het Jed Wallace die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor West Bromwich Albion.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion.

Wedstrijdstatistieken Rotherham United - West Bromwich Albion
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
4
6
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
107
87
Gevaarlijke aanvallen
29
30
Passes
376
468
Overtredingen
11
10
Corners
1
2
Wissels
4
5
LIVE Rotherham United - West Bromwich Albion 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Darnell Furlong West Bromwich Albion
54' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Grady Diangana West Bromwich Albion 0-1
66' Wissel West Bromwich Albion Wissel Tom Fellows voor Grady Diangana West Bromwich Albion
66' Wissel West Bromwich Albion Wissel Jed Wallace voor Jayson Molumby West Bromwich Albion
70' Wissel Rotherham United Wissel Grant Hall voor Jamie Lindsay Rotherham United
70' Wissel Rotherham United Wissel Sam Nombe voor Arvin Appiah Rotherham United
79' Wissel West Bromwich Albion Wissel Pipa voor Jeremy Sarmiento West Bromwich Albion
84' Wissel Rotherham United Wissel Georgie Kelly voor Jordan Hugill Rotherham United
90' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt Jed Wallace West Bromwich Albion 0-2
92' Wissel West Bromwich Albion Wissel Semi Ajayi voor Darnell Furlong West Bromwich Albion
92' Wissel West Bromwich Albion Wissel Nathaniel Chalobah voor Okay Yokuşlu West Bromwich Albion
92' Wissel Rotherham United Wissel Tom Eaves voor Oliver Rathbone Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - West Bromwich Albion
Opstellingen Rotherham United - West Bromwich Albion
De opstellingen van Rotherham United en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Leam Richardson
Wissels Rotherham United
# Speler Pos.
26 Dillon Phillips K
20 Grant Hall V
21 Lee Peltier V
35 Ciaran McGuckin A
29 Sam Nombe A
12 Georgie Kelly A
9 Tom Eaves A
Formatie 4-2-3-1
Coach Carlos Corberán Vallet
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
33 Joshua Griffiths K
15 Erik Pieters V
26 Gonzalo Ávila Gordon V
6 Oluwasemilogo Adesewo Ibidapo Ajayi V
14 Nathaniel Chalobah M
20 Adam Reach M
31 Tom Fellows M
7 Jed Wallace M
19 John Swift M
Voorbeschouwing Rotherham United - West Bromwich Albion

Rotherham United en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 7 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 3 keer wist de ploeg van Rotherham United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rotherham United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rotherham United 1
Winst West Bromwich Albion 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 24e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Rotherham United - West Bromwich Albion Opstelling Rotherham United Opstelling West Bromwich Albion Live Rotherham United - West Bromwich Albion Live Rotherham United - West Bromwich Albion kijken Rotherham United - West Bromwich Albion kijken Live Rotherham United - West Bromwich Albion stream Rotherham United - West Bromwich Albion Fox Sports Nabeschouwing Rotherham United - West Bromwich Albion Uitslag Rotherham United - West Bromwich Albion Statistieken Rotherham United - West Bromwich Albion Championship 2023/2024 Rotherham United - West Bromwich Albion wedden Rotherham United - West Bromwich Albion gokken Rotherham United - West Bromwich Albion Unibet