Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Coventry City (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Coventry City (1-2)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 1-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Ben Sheaf, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Coventry City vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ben Sheaf op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Sheffield Wednesday de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Josh Windass. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sheffield Wednesday kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Backhouse, waardoor Coventry City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Coventry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Michael Ihiekwe Sheffield Wednesday
36' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Djeidi Gassama Sheffield Wednesday
40' Doelpunt Coventry City Doelpunt Ben Sheaf met assist van Josh Eccles Coventry City 0-1
42' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Ben Sheaf Coventry City
53' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Tatsuhiro Sakamoto Coventry City
57' Doelpunt Coventry City Doelpunt Ben Sheaf Coventry City 0-2
59' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Milan van Ewijk Coventry City
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Akin Famewo voor Michael Ihiekwe Sheffield Wednesday
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bailey-Tye Cadamarteri voor Will Vaulks Sheffield Wednesday
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Anthony Musaba voor Djeidi Gassama Sheffield Wednesday
62' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Ike Ugbo voor Ashley Fletcher Sheffield Wednesday
66' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Matt Godden Coventry City
68' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Josh Windass Sheffield Wednesday 1-2
79' Wissel Coventry City Wissel Joel Latibeaudiere voor Josh Eccles Coventry City
80' Wissel Coventry City Wissel Ellis Simms voor Matt Godden Coventry City
84' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Kasey Palmer Coventry City
85' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Mallik Wilks voor Liam Palmer Sheffield Wednesday
87' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
90' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Marvin Johnson Sheffield Wednesday
90' Wissel Coventry City Wissel Jamie Allen voor Callum OHare Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Coventry City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Coventry City
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Coventry City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.