Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle (1-0) || Championship 2023/2024

Dinsdag 5 maart 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 5 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle (1-0)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Stephen Martin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Djeidi Gassama, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sheffield Wednesday uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Momo Diaby voor Barry Bannan Sheffield Wednesday
58' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor Adam Randell Plymouth Argyle
60' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Djeidi Gassama met assist van Ike Ugbo Sheffield Wednesday 1-0
68' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bailey-Tye Cadamarteri voor Ike Ugbo Sheffield Wednesday
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel Mustapha Bundu voor Darko Gyabi Plymouth Argyle
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel Jordan Houghton voor Adam Forshaw Plymouth Argyle
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Bambo Diaby voor Dominic Iorfa Sheffield Wednesday
76' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Anthony Musaba voor Ian Carlo Poveda Sheffield Wednesday
78' Wissel Plymouth Argyle Wissel Bali Mumba voor Joe Edwards Plymouth Argyle
87' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Liam Palmer voor Pol Valentín Sheffield Wednesday
89' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor Momo Diaby Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle
Opstellingen Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle

Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stephen Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle in de Championship vond plaats op 25 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Sheffield Wednesday favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Plymouth Argyle slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 4
Winst Plymouth Argyle 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 23e positie staat, terwijl we Plymouth Argyle terugvinden op de 16e plaats.