Nabeschouwing Swansea City - Leeds United (0-4) || Championship 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Swansea City het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Leeds United (0-4)

Het Championship duel tussen Swansea City en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 0-4 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Crysencio Summerville, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Leeds United vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joël Piroe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Leeds United, waarmee Wilfried Gnonto zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leeds United in de 72e minuut, nadat Wilfried Gnonto de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Leeds United.

LIVE Swansea City - Leeds United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Leeds United Doelpunt Crysencio Summerville met assist van Ilia Gruev Leeds United 0-1
10' Doelpunt Leeds United Doelpunt Joël Piroe met assist van Wilfried Gnonto Leeds United 0-2
28' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Nathan Wood Swansea City
35' Doelpunt Leeds United Doelpunt Wilfried Gnonto met assist van Archie Gray Leeds United 0-3
42' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Josh Tymon Swansea City
61' Wissel Swansea City Wissel Joe Allen voor Jay Fulton Swansea City
61' Wissel Swansea City Wissel Jerry Yates voor Liam Cullen Swansea City
65' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Joël Piroe Leeds United
68' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Joe Allen Swansea City
72' Doelpunt Leeds United Doelpunt Wilfried Gnonto met assist van Crysencio Summerville Leeds United 0-4
73' Wissel Leeds United Wissel Daniel James voor Wilfried Gnonto Leeds United
73' Wissel Leeds United Wissel Jaidon Anthony voor Crysencio Summerville Leeds United
77' Wissel Leeds United Wissel Connor Roberts voor Archie Gray Leeds United
77' Wissel Leeds United Wissel Mateo Joseph voor Georginio Rutter Leeds United
78' Wissel Swansea City Wissel Kyle Naughton voor Bashir Humphreys Swansea City
78' Wissel Swansea City Wissel Oliver Cooper voor Przemysław Płacheta Swansea City
78' Wissel Swansea City Wissel Charles Sagoe voor Ronald Swansea City
87' Wissel Leeds United Wissel Joe Gelhardt voor Joël Piroe Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Leeds United
Opstellingen Swansea City - Leeds United
De opstellingen van Swansea City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.