Nabeschouwing Swansea City - Millwall (0-1) || Championship 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 13:30 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Swansea City het zaterdag 4 mei 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Millwall (0-1)

Het Championship duel tussen Swansea City en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 0-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Swansea City kreeg in de 66e minuut een strafschop toegekend, die door Matt Grimes  werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Swansea City kreeg via in de 66e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Geoff Eltringham de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 72e minuut gemaakt door Casper De Norre waardoor Millwall met 0-1 aan de leiding kwam.

In de 84e minuut werd Japhet Tanganga van Millwall met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Millwall het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 85e minuut werd Jerry Yates van Swansea City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Millwall met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Millwall de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Swansea City - Millwall 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel Millwall Wissel B. Norton-Cuffy voor Ryan Leonard Millwall
58' Wissel Millwall Wissel Duncan Watmore voor Romain Esse Millwall
61' Wissel Swansea City Wissel Jamal Lowe voor Oliver Cooper Swansea City
61' Wissel Swansea City Wissel Liam Walsh voor Charlie Patino Swansea City
65' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Jake Cooper Millwall
66' Penalty gemist Swansea City Penalty gemist Matt Grimes  Swansea City
66' Penalty gemist Swansea City Penalty gemist Swansea City
72' Doelpunt Millwall Doelpunt Casper De Norre Millwall 0-1
73' Wissel Swansea City Wissel Azeem Abdulai voor Ronald Swansea City
74' Wissel Swansea City Wissel Jerry Yates voor Jamie Paterson Swansea City
77' Wissel Millwall Wissel George Honeyman voor Tom Bradshaw Millwall
77' Wissel Millwall Wissel George Saville voor Billy Mitchell Millwall
84' Rode kaart Millwall Rode kaart voor Japhet Tanganga Millwall
85' Rode kaart Swansea City Rode kaart voor Jerry Yates Swansea City
87' Wissel Millwall Wissel Shaun Hutchinson voor Zian Flemming Millwall
90' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Azeem Abdulai Swansea City
90' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Danny McNamara Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Millwall
Opstellingen Swansea City - Millwall
De opstellingen van Swansea City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.