Nabeschouwing Watford - Huddersfield Town (1-2) || Championship 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Watford het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Huddersfield Town (1-2)

Het Championship duel tussen Watford en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Huddersfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Emmanuel Dennis, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Huddersfield Town kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Daniel Ward, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette Daniel Ward zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Huddersfield Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Huddersfield Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Huddersfield Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Watford Gele kaart voor Edo Kayembe Watford
27' Wissel Watford Wissel Giorgi Chakvetadze voor Edo Kayembe Watford
27' Wissel Watford Wissel Thomas Ince voor Ismaël Koné Watford
55' Doelpunt Watford Doelpunt Emmanuel Dennis met assist van Yaser Asprilla Watford 1-0
57' Gele kaart Watford Gele kaart voor Thomas Ince Watford
59' Wissel Watford Wissel Matheus Martins voor Jamal Lewis Watford
59' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Emmanuel Dennis Watford
62' Wissel Huddersfield Town Wissel Daniel Ward voor Jonathan Hogg Huddersfield Town
62' Wissel Huddersfield Town Wissel Ben Wiles voor Josh Koroma Huddersfield Town
68' Wissel Huddersfield Town Wissel Tom Edwards voor Alex Matos Huddersfield Town
70' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Daniel Ward met assist van Yuta Nakayama Huddersfield Town 1-1
73' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor David Kasumu Huddersfield Town
81' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor Brodie Spencer Huddersfield Town
83' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt Daniel Ward met assist van Tom Edwards Huddersfield Town 1-2
87' Wissel Watford Wissel Ryan Andrews voor Jake Livermore Watford
87' Wissel Huddersfield Town Wissel Brahima Diarra voor Delano Burgzorg Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Huddersfield Town
Opstellingen Watford - Huddersfield Town
De opstellingen van Watford en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.