Nabeschouwing Watford - Preston North End (0-0) || Championship 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur



In de Championship 2023/2024 neemt Watford het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Preston North End (0-0)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Watford en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Watford dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter James Bell niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Watford - Preston North End
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
125
82
Gevaarlijke aanvallen
57
41
Passes
519
197
Overtredingen
6
13
Buitenspel
0
4
Corners
7
5
Wissels
3
2
LIVE Watford - Preston North End 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Gele kaart Watford Gele kaart voor Y. Asprilla Watford
62' Wissel Watford Wissel Giorgi Chakvetadze voor Edo Kayembe Watford
62' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Vakoun Bayo Watford
82' Wissel Preston North End Wissel Mads Frøkjaer-Jensen voor Emil Riis Preston North End
82' Wissel Watford Wissel Ismaël Koné voor Emmanuel Dennis Watford
82' Wissel Preston North End Wissel Layton Stewart voor Milutin Osmajic Preston North End
87' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
89' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor Liam Lindsay Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Preston North End
Opstellingen Watford - Preston North End
De opstellingen van Watford en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Ryan Lowe
Basiselftal Preston North End
# Speler Pos.
1 Freddie Woodman K
3 Greg Cunningham V
6 Liam Lindsay V
14 Jordan Storey V
16 Andrew Hughes M
26 Jack Whatmough M
11 Robbie Brady M
13 Alistair McCann M
7 Will Keane A
19 Emil Riis Jakobsen A
28 Milutin Osmajić A
Wissels Preston North End
# Speler Pos.
21 David Cornell K
36 Josh Seary V
33 Kian Best V
31 M
35 Noah Mawene M
25 Duane Holmes M
10 Mads Frøkjær-Jensen M
20 Benjamin Woodburn M
31 M
17 Layton Stewart A
Voorbeschouwing Watford - Preston North End

Watford en Preston North End treffen elkaar in de 41e speelronde van de Championship van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Preston North End in de Championship vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Watford favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 5
Winst Preston North End 4
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 14e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Watford - Preston North End Opstelling Watford Opstelling Preston North End Live Watford - Preston North End Live Watford - Preston North End kijken Watford - Preston North End kijken Live Watford - Preston North End stream Watford - Preston North End Fox Sports Nabeschouwing Watford - Preston North End Uitslag Watford - Preston North End Statistieken Watford - Preston North End Championship 2023/2024 Watford - Preston North End wedden Watford - Preston North End gokken Watford - Preston North End Unibet