Nabeschouwing Watford - Stoke City (1-1) || Championship 2023/2024

Vrijdag 29 december 2023 - 20:45 uur

In de Championship 2023/2024 neemt Watford het vrijdag 29 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Stoke City (1-1)

De Championship 2023/2024 wedstrijd tussen Watford en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Jake Livermore, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Stoke City kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Ryan Mmaee, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 52e minuut moest Watford verder met een man minder nadat Vakoun Issouf Bayo een rode kaart had gekregen. Het lukte Stoke City in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Watford - Stoke City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor Junior Tchamadeu Stoke City
15' Doelpunt Watford Doelpunt Jake Livermore met assist van Ryan Porteous Watford 1-0
15' Gele kaart Watford Gele kaart voor Valérien Ismaël Watford
34' Doelpunt Stoke City Doelpunt Ryan Mmaee Stoke City 1-1
42' Gele kaart Watford Gele kaart voor Ismaël Koné Watford
49' Gele kaart Watford Gele kaart voor Jake Livermore Watford
52' Rode kaart Watford Rode kaart voor Vakoun Issouf Bayo Watford
57' Wissel Watford Wissel Mileta Rajovic voor Matheus Martins Watford
58' Wissel Stoke City Wissel Ki-Jana Hoever voor Junior Tchamadeu Stoke City
58' Wissel Watford Wissel Edo Kayembe voor Ismaël Koné Watford
67' Wissel Stoke City Wissel Lewis Baker voor Wouter Burger Stoke City
72' Gele kaart Watford Gele kaart voor Giorgi Chakvetadze Watford
72' Wissel Stoke City Wissel Wesley Moraes voor Ryan Mmaee Stoke City
72' Wissel Stoke City Wissel Daniel Johnson voor Ben Pearson Stoke City
73' Wissel Watford Wissel Ryan Andrews voor Yaser Asprilla Watford
79' Wissel Watford Wissel Matthew Pollock voor Giorgi Chakvetadze Watford
79' Wissel Watford Wissel Francisco Sierralta voor Jake Livermore Watford
80' Gele kaart Watford Gele kaart voor James Morris Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Stoke City
Opstellingen Watford - Stoke City
De opstellingen van Watford en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.