Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2022

Woensdag 20 juli 2022 - 17:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Kayserispor het woensdag 20 juli 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Kayserispor en Alanyaspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. Gavranović, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Kayserispor vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Bertolacci op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van M. Hosseini zorgde ervoor dat Alanyaspor in de 55e minuut op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Kayserispor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Alanyaspor
Goals
2
1
LIVE Kayserispor - Alanyaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Kayserispor Doelpunt M. Gavranović Kayserispor 1-0
42' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Bertolacci Kayserispor 2-0
55' Eigen doelpunt Alanyaspor Eigen doelpunt M. Hosseini Alanyaspor 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Alanyaspor
Opstellingen Kayserispor - Alanyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kayserispor - Alanyaspor

Kayserispor en Alanyaspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Alanyaspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kayserispor - Alanyaspor Opstelling Kayserispor Opstelling Alanyaspor Live Kayserispor - Alanyaspor Live Kayserispor - Alanyaspor kijken Kayserispor - Alanyaspor kijken Live Kayserispor - Alanyaspor stream Kayserispor - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Alanyaspor Uitslag Kayserispor - Alanyaspor Statistieken Kayserispor - Alanyaspor Vriendschappelijk clubs 2022 Kayserispor - Alanyaspor wedden Kayserispor - Alanyaspor gokken Kayserispor - Alanyaspor Unibet