Nabeschouwing Sivasspor - Neftçi (1-0) || Vriendschappelijk clubs 2022

Maandag 11 juli 2022 - 10:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Sivasspor het maandag 11 juli 2022 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Neftçi. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Neftçi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Neftçi (1-0)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Sivasspor en Neftçi is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door I. Cofie, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sivasspor.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Neftçi
1
0
LIVE Sivasspor - Neftçi 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Neftçi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Sivasspor Doelpunt I. Cofie Sivasspor 1-0