Nabeschouwing Ballymena United - Cliftonville (2-0) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de neemt Ballymena United het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cliftonville. De wedstrijd wordt gespeeld in The Showgrounds in Ballymena.

Via de Ballymena United - Cliftonville live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ballymena United - Cliftonville (2-0)

Het duel tussen Ballymena United en Cliftonville is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ballymena United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door M. Place, waarmee Ballymena United met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Ballymena United opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het D. Parkhouse die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Ballymena United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Ballymena United.

Wedstrijdstatistieken Ballymena United - Cliftonville
Goals
2
0
LIVE Ballymena United - Cliftonville 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ballymena United - Cliftonville teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
71' Doelpunt Ballymena United Doelpunt M. Place Ballymena United 1-0
86' Doelpunt Ballymena United Doelpunt D. Parkhouse Ballymena United 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ballymena United - Cliftonville
Opstellingen Ballymena United - Cliftonville

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ballymena United - Cliftonville

Ballymena United en Cliftonville treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Ballymena United en Cliftonville elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Ballymena United 0
Winst Cliftonville 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ballymena United - Cliftonville Opstelling Ballymena United Opstelling Cliftonville Live Ballymena United - Cliftonville Live Ballymena United - Cliftonville kijken Ballymena United - Cliftonville kijken Live Ballymena United - Cliftonville stream Ballymena United - Cliftonville Fox Sports Nabeschouwing Ballymena United - Cliftonville Uitslag Ballymena United - Cliftonville Statistieken Ballymena United - Cliftonville 2022 Ballymena United - Cliftonville wedden Ballymena United - Cliftonville gokken Ballymena United - Cliftonville Unibet