Nabeschouwing Botev Plovdiv - Nea Salamis (2-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 18:00 uur

In de neemt Botev Plovdiv het zaterdag 6 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Nea Salamis. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporten kompleks Botev 1912 in Plovdiv.

Via de Botev Plovdiv - Nea Salamis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Botev Plovdiv - Nea Salamis (2-1)

Het duel tussen Botev Plovdiv en Nea Salamis is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Botev Plovdiv. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Botev Plovdiv kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Baroan. Nea Salamis kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette Manu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Botev Plovdiv de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Botev Plovdiv dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Botev Plovdiv - Nea Salamis
Goals
2
1
LIVE Botev Plovdiv - Nea Salamis 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Botev Plovdiv - Nea Salamis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt A. Baroan Botev Plovdiv 1-0
22' Doelpunt Nea Salamis Doelpunt Nea Salamis 1-1
86' Doelpunt Botev Plovdiv Doelpunt Manu Botev Plovdiv 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Botev Plovdiv - Nea Salamis
Opstellingen Botev Plovdiv - Nea Salamis

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Botev Plovdiv - Nea Salamis

Botev Plovdiv en Nea Salamis treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Botev Plovdiv en Nea Salamis elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Botev Plovdiv 0
Winst Nea Salamis 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Botev Plovdiv - Nea Salamis Opstelling Botev Plovdiv Opstelling Nea Salamis Live Botev Plovdiv - Nea Salamis Live Botev Plovdiv - Nea Salamis kijken Botev Plovdiv - Nea Salamis kijken Live Botev Plovdiv - Nea Salamis stream Botev Plovdiv - Nea Salamis Fox Sports Nabeschouwing Botev Plovdiv - Nea Salamis Uitslag Botev Plovdiv - Nea Salamis Statistieken Botev Plovdiv - Nea Salamis 2022 Botev Plovdiv - Nea Salamis wedden Botev Plovdiv - Nea Salamis gokken Botev Plovdiv - Nea Salamis Unibet