Nabeschouwing Deinze - La Louvière (2-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 18:00 uur

In de neemt Deinze het zaterdag 6 augustus 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen La Louvière. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - La Louvière live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - La Louvière (2-1)

Het duel tussen Deinze en La Louvière is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. van Landschoot, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kone op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist La Louvière de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Soumare. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want La Louvière kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Deinze dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Deinze - La Louvière
Goals
2
1
LIVE Deinze - La Louvière 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - La Louvière teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Deinze Doelpunt J. van Landschoot Deinze 1-0
76' Doelpunt Deinze Doelpunt M. Kone Deinze 2-0
80' Doelpunt La Louvière Doelpunt M. Soumare La Louvière 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - La Louvière
Opstellingen Deinze - La Louvière

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Deinze - La Louvière

Deinze en La Louvière treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Deinze en La Louvière elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Deinze 0
Winst La Louvière 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Deinze - La Louvière Opstelling Deinze Opstelling La Louvière Live Deinze - La Louvière Live Deinze - La Louvière kijken Deinze - La Louvière kijken Live Deinze - La Louvière stream Deinze - La Louvière Fox Sports Nabeschouwing Deinze - La Louvière Uitslag Deinze - La Louvière Statistieken Deinze - La Louvière 2022 Deinze - La Louvière wedden Deinze - La Louvière gokken Deinze - La Louvière Unibet