Nabeschouwing Dender - Ninove (1-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:00 uur

In de neemt Dender het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ninove. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Roystadion in Denderleeuw.

Via de Dender - Ninove live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Ninove (1-1)

In de heeft de wedstrijd tussen Dender en Ninove geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Hens, waarmee Dender met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Ninove het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk F. Polizzi die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Dender - Ninove
Goals
1
1
LIVE Dender - Ninove 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Ninove teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Dender Doelpunt L. Hens Dender 1-0
89' Doelpunt Ninove Doelpunt F. Polizzi Ninove 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Ninove
Opstellingen Dender - Ninove

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dender - Ninove

Dender en Ninove treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Dender en Ninove elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Dender 0
Winst Ninove 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dender - Ninove Opstelling Dender Opstelling Ninove Live Dender - Ninove Live Dender - Ninove kijken Dender - Ninove kijken Live Dender - Ninove stream Dender - Ninove Fox Sports Nabeschouwing Dender - Ninove Uitslag Dender - Ninove Statistieken Dender - Ninove 2022 Dender - Ninove wedden Dender - Ninove gokken Dender - Ninove Unibet