Nabeschouwing Francs Borains - RWDM (2-2) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:30 uur

In de neemt Francs Borains het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Robert Urbain in Boussu.

Via de Francs Borains - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Francs Borains - RWDM (2-2)

In de heeft de wedstrijd tussen Francs Borains en RWDM geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door , waarmee Francs Borains met 1-0 de leiding nam. Francs Borains vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist RWDM de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via .

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor RWDM nadat in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Francs Borains - RWDM
Goals
2
2
LIVE Francs Borains - RWDM 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Francs Borains - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Francs Borains 1-0
40' Doelpunt Francs Borains Doelpunt Francs Borains 2-0
48' Doelpunt RWDM Doelpunt RWDM 2-1
93' Doelpunt RWDM Doelpunt RWDM 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Francs Borains - RWDM
Opstellingen Francs Borains - RWDM

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Francs Borains - RWDM

Francs Borains en RWDM treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Francs Borains en RWDM elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Francs Borains 0
Winst RWDM 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Francs Borains - RWDM Opstelling Francs Borains Opstelling RWDM Live Francs Borains - RWDM Live Francs Borains - RWDM kijken Francs Borains - RWDM kijken Live Francs Borains - RWDM stream Francs Borains - RWDM Fox Sports Nabeschouwing Francs Borains - RWDM Uitslag Francs Borains - RWDM Statistieken Francs Borains - RWDM 2022 Francs Borains - RWDM wedden Francs Borains - RWDM gokken Francs Borains - RWDM Unibet