Nabeschouwing Lommel United - Gent (2-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:00 uur

In de neemt Lommel United het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Gent (2-1)

Het duel tussen Lommel United en Gent is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door , waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Lommel United kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Kabongo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette C. Kabongo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lommel United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Lommel United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Gent
Goals
2
1
LIVE Lommel United - Gent 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Doelpunt Gent Doelpunt Gent 0-1
71' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Kabongo Lommel United 1-1
75' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Kabongo Lommel United 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Gent
Opstellingen Lommel United - Gent

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - Gent

Lommel United en Gent treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Lommel United en Gent elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lommel United - Gent Opstelling Lommel United Opstelling Gent Live Lommel United - Gent Live Lommel United - Gent kijken Lommel United - Gent kijken Live Lommel United - Gent stream Lommel United - Gent Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Gent Uitslag Lommel United - Gent Statistieken Lommel United - Gent 2022 Lommel United - Gent wedden Lommel United - Gent gokken Lommel United - Gent Unibet